| 11 Çılgın Genç | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bertug Yönetici

Mesaj Sayısı : 107 Nerden : Balıkesir Lakap : berkut Kayıt tarihi : 12/03/08
 | Konu: 11 Çılgın Genç 12/3/2008, 20:56 | |
| |
|
 | |
NaShit Kurucu

Mesaj Sayısı : 148 Nerden : ADANA Lakap : SatiRist Kayıt tarihi : 12/03/08
 | Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 13/3/2008, 01:30 | |
| haRbiden hiç bu kadaR çiLe çektiğim haLde bu kadaR eğLendiğimi hatıRLamıoRm  Önce Hüseyin,VoLkan,Kazım ve benim buLuşmamLa başLadı oLay,sonRa tek tek heRkesi evinden aLdık 11 kişiyi tamamLadığımızda takım maça hazıRdı aRtık  Ben o gün oRda oLan tüm kaRdeşLeRime haRbi teşekküR edioRm,unutuLmaz bi hatıRadıR hafızamda.. _________________ ELime kaLemi veRemezsen sen kaLbimde hiç yoksunduR, DiLime keLime getiRemezsen şahsın benden yoksunduR!! (NaShit aKa SatiRist & 4a)
|
|
 | |
constantine Yönetici

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 13/3/2008, 18:08 | |
| |
|
 | |
bertug Yönetici

Mesaj Sayısı : 107 Nerden : Balıkesir Lakap : berkut Kayıt tarihi : 12/03/08
 | Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 15/3/2008, 01:39 | |
| sen yoktun ya o yüzden unutulmaz zaten sen olsan sıradan olurdu =) |
|
 | |
oski Seviye 1

Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 Nerden : KAYSERİ Kayıt tarihi : 14/03/08
 | Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 15/3/2008, 16:09 | |
| buyrun size unutulamayacak bir an: final zamanı saat 9 sularında sevgili arkadaşımız çağlar ın evinde toplanıp istatislik sınavına çalışmaya karar verdik. tabi ki tahmin edeceğiniz kadarıyla çalışma ortamı bir türlü bulunamadı birisi msn de knouşuyor birileri kendileri arasında sohbet ediyor birileri çay veya kola içme derdinde birileri de ders çalışma derdinde( ben ve çağlar)  bu ortam içerisinde saat 1 civarlarında bize karamandaki soruların gelmesi ve benimde kız arkadaşımdan soruları alma cabalarımla gecen 1 saat daha. tabi ki bize gelen karaman soruları okunmuyor ama sadece cvp larını görebiliyoruz. neyse cvp ları bir kağıda yadıktan sonra saat 3 civarlarında çalışmaya oturduk ve yaklaşık 1 30 dk çalıştıktan sonra herkes yatmayı istedi ve yattık ama herkesin içi rahattı çünkü biz çalışmıştık:) sabah saat 9 da olduğu için saat 8 de yola çıktık ve yolda giderken kimse derse bakmıyor sadece cvp şıklarını ezberliyordu. mesela 1-c 2-c 3 b 4 b vb.... sınava girdiğimizde hepimizin içi rahattı çünkü biz cvpları ezberlemiştik. sınavdan ilk çıkan galiba ben oldum direk diğer arkadaşlarımın sınava girdiği kapının oraya gittim ve onları beklemeye başladım , her 1 dk ara ile bizim grup sınıflardan dökülmeye başladı ve nasıl geçti ddiğimiz de herkesin cvp bı: 1 c 2 c 3 b 4 b vb.... işte bizim çılgınlar yine yaptılar yapacaklarını ama olsun bu bile bizde güzel bi hatıra olarak kaldı. |
|
 | |
<'BéYhUdE'> Seviye 4

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 16/3/2008, 01:30 | |
| valla o istatik sınavı gecesi bazı diye nitelendireceğim arkadaşlar bana 'sanaki' bizi uyuttuktan sonra ders çalışmaya devam etmiş ve istatistiğin püf noktasını bulmuşlar gibi geldi ki o bazı diye nitelendirdiğim arkadaşlar bütten geçerken diğer biz masum sınıfdaşlarım bütlerde sürünmüştük gibi geldi ama bilmiyorumm k, ne deesem oski sence sanada ölee geldi mi??  :D |
|
 | |
oski Seviye 1

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 16/3/2008, 06:57 | |
| valla da billa da ben hiç bir şekilde çalışmadım kardeşim lütfüüüüü. oğlum çalışmış olsam sınavdan ilk çıkan ben olur muyum? em sınava girdim hesap makinesini bile kullanmadım ama senin dediğin gibi aramızda hayinler olabilir......  |
|
 | |
constantine Yönetici

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 16/3/2008, 13:58 | |
| vay be acaba kım olabılır yahu  |
|
 | |
NaShit Kurucu

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 16/3/2008, 18:49 | |
| Lan adi heRifLeR..o gün size geLcez die köpek kovaLadı HüseyinLe beni!!!  :D |
|
 | |
romeo PATRON

Mesaj Sayısı : 129 Nerden : ANKARA Lakap : junior Kayıt tarihi : 13/03/08
 | Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 20/3/2008, 00:38 | |
| hea hatırladım nashitin telefonda bosna hersek polis merkezinde unutulmustu galiba...beni ordakı butun memurlarla muhattap etmıstınız sonunda zorla almıstım telefonu ıtıbarım sayesınde tabıkı...bak olum bıdaha unutmayın almam ona gore benımde bı haysıyetım var ulan....sonra amirleri geldi vay ferhat abi yapma etme dedi...valla dagıtacaktım merkezi ...gençler bı daha böyle şeyler yapıp ugrastırmayın beni .... |
|
 | |
oski Seviye 1

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 21/3/2008, 03:53 | |
| ya naşit ya gerçekten yaa neden sen telini polis karakolunda unuttun ki yoksa bizim aramızdan çıkınca orayla bi münasebetin mi oldu.  |
|
 | |
<'BéYhUdE'> Seviye 4

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 21/3/2008, 23:13 | |
| sanmıyorum osman ya nashit ve polis karakolu her ikisi bir arada olacak kadar uzak gelio bana ama bi taraftan 'NaShİt' faktörü var ki benim düşüncelerimin ana maddesini oluşturuyo.. naşhitin ki bi dalgınlık galiba..( kardeşim nasıl savundum seni )  :D:D |
|
 | |
oski Seviye 1

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 26/3/2008, 18:32 | |
| |
|
 | |
NaShit Kurucu

| Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 27/3/2008, 01:31 | |
| Puahahah  Lütfücüm savunmak zorundasın elimde manyak fotoların var bak ona göRe  :D:D Bi de ben asLında kaRakoLda unutmadım, oRda bizim BAŞKOMİSER bi ARKADAŞ vaR, ona ödünç veRmiştim teLefonu siz de hemen yaygaRa yaptınız..Beni biLiRsiniz yüksek yeRLeRde yüksek dostLukLaRım vaRdıR  _________________ ELime kaLemi veRemezsen sen kaLbimde hiç yoksunduR, DiLime keLime getiRemezsen şahsın benden yoksunduR!! (NaShit aKa SatiRist & 4a)
|
|
 | |
erenn Forum Canavarı

Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 31 Nerden : EReğlidEN Kayıt tarihi : 14/03/08
 | Konu: Geri: 11 Çılgın Genç 19/4/2008, 01:28 | |
| ya naşit, şu başkomiser arkadaşınla aranız pek ii diil gaaba!.. çünkü,hani o gece aramıştın ya 'kendi numaranı' o konuşmada sanki sesin titriodu!.. =) |
|
 | |
| 11 Çılgın Genç | |
|